Together we are Safely!

Bij Safely Group geloven wij in een wereld
waarin een veilige werkplek toegankelijk is voor iedereen.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: mensen elke dag veilig en
gezond thuis laten komen. Dit realiseren we door een actieve rol te spelen in het bewust maken van individuen met betrekking tot hun eigen veiligheidsgedrag en dat van hun collega’s. Wij streven naar een cultuur van integriteit, transparantie, en betrokkenheid, waarbij de veiligheid van onze medewerkers en klanten altijd voorop staat.

Waarom Safely Group?

Veiligheid als Waarde: Bij Safely Group is veiligheid geen protocol; het is een overtuiging die de kern vormt van alles wat we doen. Onze toewijding aan de hoogste veiligheidsnormen maakt ons een betrouwbare partner in het waarborgen van een veilige werkomgeving.

Wereldwijde Impact: We geloven dat veiligheid geen grenzen kent. Met projecten over de hele wereld streven we ernaar om onze positieve impact op veiligheid wereldwijd te vergroten.

Samenwerking en Betrokkenheid: Bij Safely Group werken we samen als één team. We moedigen betrokkenheid aan, luisteren naar ideeën en streven ernaar om gezamenlijk successen te vieren.

Bij Safely Group zijn we niet alleen een bedrijf; we zijn een gemeenschap die gedreven wordt door de visie van een veilige en gezonde toekomst. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een wereld waarin veiligheid toegankelijk is voor iedereen.

Onze visie

Onze visie is dan ook een veilige werkplek voor iedereen, overal ter wereld. Het is onze missie om mensen elke dag weer veilig en gezond naar huis te laten keren. Dit doen we door mensen bewust te maken van hun eigen (veiligheids-) gedrag en dat van hun collega’s.

Hoe Bereiken We Dit?

Bij Safely Group is veiligheid meer dan een doelstelling; het is een gedeelde verantwoordelijkheid en een belofte die we dagelijks nakomen. Samen werken we aan een wereld waarin elke werkdag begint en eindigt met veiligheid, waar dan ook ter wereld

We streven ernaar om een cultuur van bewustzijn te creëren, waarin iedereen zich bewust is van de impact van hun gedrag op de veiligheid van henzelf en anderen.

We investeren in educatie en training om ervoor te zorgen dat mensen beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om veilig te werken.

We moedigen een cultuur van collegiale verantwoordelijkheid aan, waarin iedereen zich medeverantwoordelijk voelt voor de veiligheid van het hele team.

We streven voortdurend naar verbetering, luisteren naar feedback en passen onze benaderingen aan om een steeds veiligere werkomgeving te waarborgen.

De kernwaarden van Safely Group

Bij Safely Group vormen onze kernwaarden de basis van wie we zijn en waar we voor staan. Ze leiden ons in alles wat we doen en weerspiegelen onze toewijding aan excellence en integriteit.

Waar staan we voor:

Integriteit en Transparantie

We handelen met integriteit en transparantie in al onze interacties, zowel intern als extern. Eerlijkheid en openheid vormen de bouwstenen van ons bedrijf.

Creativiteit

We omarmen creativiteit als motor voor innovatie. Door out-of-the-box te denken, streven we naar vernieuwende oplossingen die voldoen aan de complexe uitdagingen van onze klanten.

Klantenservice

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften, begrijpen hun uitdagingen en leveren op maat gemaakte oplossingen en een goede klantenservice.

Positieve Instelling en Enthousiasme

We omarmen een positieve instelling en enthousiasme in ons werk. Het bevordert een inspirerende werkomgeving en motiveert ons om uitdagingen met vastberadenheid aan te pakken.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar excellentie in alles, van dienstverlening tot producten, om te voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen.

Ervaring en Kennis

Met trots brengen we rijke ervaring en diepgaande kennis in ons vakgebied. Dit stelt ons in staat om op feiten gebaseerde beslissingen te nemen en hoogwaardige oplossingen te bieden.

Mensgericht

We zijn mensgericht en hechten waarde aan de relaties die we opbouwen. Of het nu gaat om collega’s, klanten of partners, we streven naar een omgeving waarin iedereen zich gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

Deze kernwaarden vormen het fundament van Safely Group en weerspiegelen onze toewijding aan integriteit, innovatie en het welzijn van de mensen met wie we samenwerken.

Onze missie

Binnen Safely Group willen wij voorkomen dat mensen iets overkomt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Technisch is hierin tegenwoordig veel haalbaar, wij richten ons vooral op menselijk gedrag en alle factoren die daarop invloed hebben. Onze passie ligt er vooral in om mensen te helpen. Dit doen we samen met een fantastisch team van mensen!

Spreekt onze visie je aan? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Onze partners

Ons team

Safely is trots op het diverse team van professionals en deskundigen dat onze organisatie vormt. Met uitgebreide ervaring in diverse deelgebieden en branches, brengen onze teamleden niet alleen kennis en kunde, maar ook een gedeelde passie voor hun vakgebied.

Wat ons kenmerkt:

Ruime Ervaring: Ons team bestaat uit professionals met een schat aan ervaring in uiteenlopende sectoren. Deze variëteit aan ervaring verrijkt onze aanpak en stelt ons in staat om flexibele en effectieve oplossingen te bieden.

Vakidioten: Wij omarmen het feit dat we ‘vakidioten’ zijn. We zijn gepassioneerd door wat we doen en hebben een diepgaande nieuwsgierigheid om voortdurend bij te leren. Deze passie drijft ons om altijd te streven naar het allerbeste.

Kennisdeling: Bij Safely geloven we in het delen van kennis en expertise. Onze deskundigen zijn enthousiast om hun kennis te delen, zowel binnen ons team als met onze klanten. We geloven dat samenwerking en kennisdeling de sleutel zijn tot succes.

Onze Teamcultuur:

Samenwerking: We zien onszelf als een hecht team, waar samenwerking centraal staat. Door elkaars sterke punten te benutten, creëren we een synergie die de basis vormt voor onze successen.

Innovatie: Ons team omarmt innovatie en moedigt creatieve denkwijzen aan. We geloven dat vernieuwende ideeën voortkomen uit een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om bij te dragen.

Toewijding aan Excelleren: We streven ernaar om uit te blinken in alles wat we doen. Onze toewijding aan kwaliteit en continue verbetering zorgt ervoor dat we altijd streven naar de hoogste normen.

Bij Safely is ons team meer dan een groep professionals; het is een gemeenschap van toegewijde individuen die samenwerken om onze visie van een veiligere wereld te verwezenlijken.

Onze deskundigen

Safely bestaat uit een team van deskundigen die ruime ervaring hebben in diverse deelgebieden en branches. De deskundigen zijn de echte ‘vakidioten’ die kennis en kunde willen en kunnen delen.

Jeroen Maes
ing. Hogere Veiligheidskundige, Technisch Adviseur ATEX, Directeur MSPS B.V., Docent HVK.
Lees meer
Kiem The

Adviseur Veilig en Gezond werken/docent Gezondheidsmanagement, Docent HVK.

Lees meer
Maarten Huikeshoven

Manager Veiligheid en Milieu (Amsterdam UMC), Algemeen Coördinerend Stralingsdeskundige, Eigenaar RA Consultancy

Lees meer

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.