Sabine Metzelaar

Functie:

Senior Safely HBS Consultant (HVK)

Mijn naam is Sabine Metzelaar en ik ben senior Safely HBS consultant. Een mooie baan bij een geweldig bedrijf, maar wie ben ik en hoe kan ik anderen helpen?

Van oorsprong heb ik HBO Biochemie gestudeerd. De eerste 10 jaar van mijn carrière heb ik op het R&D genetica laboratorium van het Biotech Centrum van DSM gewerkt. Vanuit deze baan is mijn passie en drive voor veiligheid ontstaan en heb ik de HVK opleiding gedaan. Door de HVK opleiding zijn mijn ogen geopend en werd ik nog enthousiaster om bij te dragen aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Ik ben een enthousiast persoon, een teamspeler met een open geest en goede communicatieve vaardigheden. Het geeft mij veel voldoening om te helpen, bij te dragen en veranderingen door te voeren, andere mensen op te leiden en om een prettige werksfeer binnen een team en een veilige werkomgeving te creëren. Ik hou ervan om uitdaging te hebben in mijn werk en om alle aspecten van mijn werk continu te verbeteren.

Het geeft mij ook veel voldoening om anderen iets te leren, deze passie kan ik in de lessen van de BVK, MVK en HVK delen bij Safely. Tijdens deze lessen bespreek ik graag allerlei praktijk voorbeelden, wat het voor beide partijen extra leuk maakt om lessen te volgen en te geven.

Niet alleen in mijn werk hou ik wel van een uitdaging, in mijn vrije tijd ga ik ook uitdagingen aan, alleen dan op sportief gebied. Ik ben graag in de natuur en combineer dat met sportief bezig zijn, zoals lekker wandelen met een grote rugzak en tent mee. Ook vind ik het leuk om ultratrails in de bergen te doen, zoals bijvoorbeeld de Zugspitzetrail en de Grizzly100. Verder fiets en fitness ik ook graag, zolang ik lekker kan bewegen zit ik goed in mijn vel.

Ik sta in het leven vanuit een positieve mindset, daar krijg ik energie van en ik merk dat ik op deze manier het beste mijn competenties kan benutten. Bent u op zoek naar ondersteuning en spreekt mijn verhaal u aan, laat het me weten en wie weet zien we elkaar snel.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.