Incidentonderzoek

Ontdek de Oorzaken, Voorkom Herhaling

Een incident, hoe klein ook, kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw organisatie, van de veiligheid van uw medewerkers tot financiële implicaties. Safely Consultancy begrijpt het belang van een grondige incidentanalyse om de onderliggende oorzaken bloot te leggen en herhaling te voorkomen.

Onze Aanpak

Bij Safely Consultancy voeren we ongevalsonderzoeken en incidentenanalyses uit met behulp van geavanceerde methoden zoals tripod, 5xwhy, visgraatmodellen en soat. We graven diep om de basisoorzaken van een incident te identificeren en stellen vervolgens effectieve beheersmaatregelen voor om herhaling te voorkomen.

Waarom Incidentonderzoek Belangrijk Is

Het uitvoeren van een incidentonderzoek is essentieel voor organisaties om te leren van fouten en veiligheidsrisico’s effectief aan te pakken. Het negeren van een incident kan resulteren in herhaling en gemiste leerkansen.

Onze Expertise

Met een schat aan kennis en ervaring in incidentenonderzoeken, levert Safely Consultancy grondige en objectieve onderzoeksrapporten. We richten ons op het begrijpen van de omstandigheden rondom het incident en concentreren ons op leren, niet op schuld.

Het Resultaat

Onze incidentenonderzoeken resulteren in gedetailleerde rapporten met bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. Door middel van onze aanpak krijgt uw organisatie inzicht in veiligheidsrisico’s en kan het effectieve maatregelen nemen om deze risico’s te beheersen en toekomstige incidenten te voorkomen.

Neem Contact Op

Wilt u meer weten over hoe Safely Consultancy u kan helpen bij het uitvoeren van professionele incidentonderzoeken en het verbeteren van de veiligheidscultuur binnen uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom deze dienst?

Wij helpen u en uw organisatie graag verder op het gebied van organisatorische en HSE-aspecten gerelateerd aan veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Neem hiervoor contact met ons op.

Zet nu de eerste stap naar een veiligere toekomst – Vraag de brochure aan en ontdek hoe wij jou naar een hoger niveau tillen!

Waarom Safely?

Maatwerkoplossing

Deskundigheid

Resultaatgerichte aanpak

Vragen en advies

We staan klaar om je te helpen.

Direct aanvragen

Wat cursisten en klanten zeggen

Veelgestelde vragen

Een incidentonderzoek is cruciaal omdat het helpt bij het identificeren van de onderliggende oorzaken van een incident, waardoor herhaling kan worden voorkomen en de veiligheidscultuur van uw organisatie kan worden verbeterd.

Bij Safely Consultancy maken we gebruik van geavanceerde methoden zoals tripod, 5xwhy, visgraatmodellen en soat om diepgaande incidentanalyses uit te voeren en de basisoorzaken te achterhalen.

Onze rapporten bevatten gedetailleerde conclusies en bevindingen over de omstandigheden van het incident, gericht op leren en verbetering. We richten ons op het identificeren van verbetermaatregelen, niet op het toewijzen van schuld.

Na het evalueren van het rapport stellen we effectieve verbetermaatregelen voor om veiligheidsrisico’s te beheersen en herhaling te voorkomen. Ons doel is om uw organisatie te ondersteunen bij het verbeteren van de veiligheidscultuur en het voorkomen van toekomstige incidenten.

Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige ondersteuning.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.