Interim veiligheidskundigen (HVK / MVK)

Overbrug tijdelijke tekorten met expertise

Bij Safely Group begrijpen we dat onvoorziene omstandigheden of project-specifieke vereisten kunnen leiden tot een tijdelijk tekort aan kennis of personeel binnen uw organisatie. Daarom bieden wij gespecialiseerde interim-ondersteuning met hogere en middelbare veiligheidskundigen (HVK/MVK) die uw team op locatie komen versterken. Deze professionals zijn niet alleen bedreven in hun vakgebied, maar brengen ook een nieuwe, externe kijk op uw veiligheidsvraagstukken, met ervaring in zowel de bouw/infra als de industrie.

Externe inzichten voor duurzame veiligheidsoplossingen

Onze interim veiligheidskundigen zijn uw externe ogen en oren, uitgerust met de laatste kennis en beste praktijken om uw organisatie te leiden naar verbeterde veiligheidsprestaties. Zij zijn getraind om zowel strategisch als operationeel te denken, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op uw bestaande team.

Waarom kiezen voor Safely Group?

  • Efficiëntie en Taakgerichtheid: Onze adviseurs zijn gericht op het behalen van resultaten, efficiënt ingezet om uw doelen te bereiken.
  • Bedrijfskundig Inzicht: Onze specialisten brengen niet alleen veiligheidskennis mee, maar ook inzicht in bedrijfsprocessen en hoe deze te optimaliseren.
  • Toegang tot Expertise: Dankzij hun positie binnen Safely Group hebben onze veiligheidskundigen toegang tot een breed netwerk van specialisten.
  • Continuïteit en Ondersteuning: Onze professionals bieden niet alleen tijdens, maar ook na afronding van projecten ondersteuning en advies.

 

Onze interim ondersteuning omvat:

  • SHE-Management: Strategisch en operationeel advies voor veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek.
  • V&G Coördinatie: Voor bouw- en renovatieprojecten, waarbij veiligheid van het grootste belang is.
  • Managementsystemen:Implementatie, verbetering en onderhoud van ISO 14001, 45001, en 9001 systemen.
  • Veiligheidscoaching op de werkvloer: aanspreken, begeleiden en trainen van uw personeel op bewustwording van (veiligheids-)risico’s.

 

Bij Safely Group kiest u voor betrouwbare interim-ondersteuning om (tijdelijke) tekorten aan kennis of personeel op te vangen. Onze professionals zorgen voor een veilige, gezonde en compliant werkomgeving, ongeacht de uitdagingen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd.

Neem de stap naar veiligheidsexpertise

Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijke ondersteuning door ervaren veiligheidskundigen? Neem vandaag nog contact op met Safely Group om te ontdekken hoe wij uw veiligheidsuitdagingen kunnen omzetten in duurzame oplossingen.

Waarom deze dienst?

Wij helpen u en uw organisatie graag verder op het gebied van organisatorische en HSE-aspecten gerelateerd aan veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu. Neem hiervoor contact met ons op.

Zet nu de eerste stap naar een veiligere toekomst – Vraag de brochure aan en ontdek hoe wij jou naar een hoger niveau tillen!

Waarom Safely?

Maatwerkoplossing

Deskundigheid

Resultaatgerichte aanpak

Vragen en advies

We staan klaar om je te helpen.

Direct aanvragen

Wat cursisten en klanten zeggen

Veelgestelde vragen

HVK staat voor Hogere Veiligheidskundige en is gericht op strategisch veiligheidsmanagement en complexe veiligheidsvraagstukken. MVK staat voor Middelbare Veiligheidskundige en richt zich meer op operationele veiligheidstaken en -procedures. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij de juiste expertise inzetten om uw veiligheidsprestaties te verbeteren.

Safely Group biedt interim ondersteuning voor een breed scala aan sectoren, waaronder bouw/infra, (petro-)chemie, industrie en renewable energy projecten. Onze veiligheidskundigen hebben ervaring met de unieke veiligheidsuitdagingen en normen van deze sectoren.

We streven ernaar om zo snel mogelijk aan uw behoeften te voldoen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze specialisten, kunnen we vaak binnen enkele dagen tot weken een geschikte veiligheidskundige inzetten.

Ja, onze veiligheidskundigen kunnen uw organisatie ondersteunen bij het implementeren, verbeteren en onderhouden van ISO 14001, 45001, en 9001 managementsystemen. Wij zorgen voor een naadloze integratie van deze systemen met uw bestaande bedrijfsprocessen.

Onze unieke aanpak is gebaseerd op integriteit, transparantie en betrokkenheid. Wij geloven in het bouwen van een veiligheidscultuur, niet alleen het naleven van regels. Onze veiligheidskundigen zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook in staat om een positieve invloed op de veiligheidscultuur binnen uw organisatie te bewerkstelligen.

Onze achtervangregeling zorgt ervoor dat er altijd ondersteuning beschikbaar is, zelfs als uw primaire veiligheidskundige niet beschikbaar is. Dit betekent dat uw projecten en veiligheidsinitiatieven altijd voortgang kunnen vinden, ondersteund door de brede expertise binnen Safely Group.

Absoluut. Onze interim diensten zijn flexibel ontworpen om zowel korte als langere termijn projecten te ondersteunen. Wij passen onze dienstverlening aan uw specifieke behoeften aan.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.