Academy

Ons volledige aanbod

Wij bieden expertise op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu op een persoonlijke manier. Wij zorgen ervoor dat uw personeel optimaal is opgeleid om veilig te werken!

Wij leiden mensen op vanuit onze passie voor veiligheid en gezondheid. Dit doen wij voor alle deskundigheidsniveaus en binnen alle lagen van de organisatie.

Brochure aanvragen

Benieuwd naar onze opleidingen? Bekijk onze brochures!

Safely Academy

Stroomt het inventariseren van risico’s, het waarborgen van veiligheid en het organiseren van een veilige omgeving door je aderen? Dan is Safely Academy er voor jou. Want het kan maar zo zijn dat aanmelden voor één van onze opleidingen de beste keuze is die je ooit zal maken. Safely heeft als missie ervoor te zorgen dat iedere organisatie uitblinkt in een optimale veiligheid en daarmee de gezondheid voor haar medewerkers consistent weet te waarborgen. En dat doen we door fantastische opleidingen aan te bieden op diverse niveaus.

Veiligheidskunde leer je bij Safely Academy

Bij onze Safely Academy volg je op een leuke, no-nonsense manier diverse opleidingen die jou klaarstomen voor het werk als veiligheidskundige. Dit kan je doen op basisniveau, middelbaar niveau en hoger niveau. Je komt dan terecht op de opleiding BVK (Basis Veiligheidskunde), MVK (Middelbare Veiligheidskunde) of HVK (Hogere Veiligheidskunde). Iedere opleiding is anders opgebouwd en daarnaast heb je de mogelijkheid om de opleidingen op verschillende (goed bereikbare) locaties door Nederland te volgen.

Alle drie de opleidingen leiden je op tot veiligheidskundige. Het niveau vertelt enkel iets over de taken en verantwoordelijkheden. Waarbij je als basis veiligheidskundige bijvoorbeeld meer bezig bent met het creëren van veiligheidsbewustzijn, krijg je er als hoger veiligheidskundige nog meer taken bij, waaronder besluitneming over ernstige ongevallen en psychosociale arbeidsbelasting.

Preventiemedewerker word je met Safely Academy

Naast onze opleidingen tot veiligheidskundige, bieden we ook de mogelijkheid om je op te leiden tot preventiemedewerker. Een opleiding die in het teken staat van preventie, risico-inventarisatie en verbetering ten behoeve van een algehele veiligheid én gezondheid binnen een organisatie. Als preventiemedewerker ben je de meest essentiële schakel tussen directie en medewerkers en sla je een belangrijke brug om de veiligheid op alle fronten te bewaken. Ook deze opleiding bieden we aan op diverse plekken in Nederland. Ideaal om met de auto te komen en het openbaar vervoer.

Safely Academy & Hobéon SKO

Safely is Hobéon SKO geaccrediteerd. Wat dit betekent? We hechten een grote waarde aan het leveren van de hoogste kwaliteit met onze opleidingen. Door Hobéon SKO geaccrediteerd te zijn, kunnen we de buitenwereld met gepaste trots laten weten dat we volgens de strenge normen van het onderwijs werken en dat onze opleiding kwalitatief en relevant is.

Daarnaast houdt een Hobéon certificering ook in dat we voldoen aan alle eisen omtrent docentkwalificaties, studiefaciliteiten en onderwijskwaliteit. Jouw Safely Academy is een betrouwbaar opleidingsinstituut waar vertrouwen en begeleiding een enorm belangrijk aspect zijn. Jij en jouw ontwikkeling staan op één.

Waarom kies je voor onze Safely Academy?

Voor ons zijn gezondheid, veiligheid en welzijn de drie belangrijkste kernwaarden. En die vertalen we door in alles wat we doen. Wij vinden het van belang dat jij alle kneepjes van het vak leert tijdens de door jou gekozen opleiding veiligheidskunde of preventiemedewerker. Bovendien profiteer je ook nog eens van de volgende voordelen bij de Safely Academy:

  • Enthousiaste en ervaren docenten met een passie voor veiligheid
  • Jouw ontwikkeling en welzijn staan centraal
  • Onze opleidingen volg je in een kleine klas van maximaal 10 personen
  • Altijd een passende opleiding te vinden bij jou in de buurt
  • Extreem praktijkgerichte educatie
  • Open inschrijven op startdata die passen bij jouw planning
  • Hobéon SKO geaccrediteerd

Kom gerust langs tijdens onze informatieavonden

Spijkenisse: Iedere 1e dinsdag van de maand tussen 19:00u – 21:00u

IJsselstein: Iedere 3e donderdag van de maand tussen 19:00u – 21:00u

Startdata van onze opleidingen

Preventiemedewerker

Locatie Spijkenisse

29 augustus 2023

14 november 2023

 

Locatie IJsselstein

05 oktober 2023

07 september 2023

Opleidingsduur van 2 lesdagen
Studielast van totaal 20 uur

Kosten € 695,- excl. btw

 

Basis Veiligheidskunde

Locatie IJsselstein

07 november 2023

11 november 2023

Opleidingsduur van 6 lesdagen

Studielast van totaal 84 uur

Kosten €2660,- excl. btw

Zit er geen geschikte datum bij? Neem contact met ons op!

 

Middelbare Veiligheidskunde

Locatie IJsselstein

04 november 2023

07 november 2023

11 november 2023

Opleidingsduur van 16 lesdagen

Studielast van 450 uur

Kosten €6900,- excl. btw

Schikt de datum je niet? Neem dan gerust contact op!

 

Hogere Veiligheidskunde

Locatie Spijkenisse

25 oktober 2023

04 november 2023

 

Locatie IJsselstein

09 september 2023

16 januari 2024

03 februari 2024

Opleidingsduur van 36 dagen

Studielast van 1040 uur

Zit er geen geschikte datum bij? Neem gerust contact op!

Schrijf je nu in voor de Safely Academy!

Zit er een opleiding bij voor jou die volledig aansluit bij je visie? Schrijf je dan snel in voor één van onze opleidingen en join de Safely Academy! Wil je meer informatie over een specifieke opleiding? Stuur ons dan een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Vraag een brochure aan

Ben jij geïnteresseerd in een van onze opleidingen en wil je hier meer informatie over? Vraag via het formulier eenvoudig een brochure aan voor de gewenste opleiding.

Veelgestelde vragen

Dit is mogelijk. We hanteren maximaal 4 termijnbetalingen.

Dit kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren.

3 á 4 weken van tevoren wordt er een Go/No Go gegeven.

Door een inschrijfformulier toe te sturen die je hebt ontvangen via een van onze medewerkers of het inschrijfformulier op de website te gebruiken.

Nee, de boeken zitten bij de prijs en opleiding inbegrepen.

Nee, de examenkosten zitten bij de prijs en opleiding inbegrepen.

Nee, dit is niet mogelijk.

Spijkenisse en IJsselstein. Je schrijft je in voor een opleiding op een naar eigen gekozen locatie. Op deze locatie volg je de gehele opleiding. Uitzonderingen daargelaten bij onverhoopte omstandigheden.

Ja.

Op de eerste lesdag.

Voor de start van de opleiding.

Het is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen of de opleiding doorgaat. Hier wordt 3 á 4 weken voor de start van de opleiding een beslissing over genomen.

Ja, dit kun je via ons telefoonnummer doen, 0181-507573 of via e-mail; secretariaat@safelygroup.com.

Iedere cursist krijgt toegang tot een online leerplatform waar alle informatie te vinden is.

Annulering van een overeenkomst met betrekking tot een Open Cursus of een In Company Cursus door de Opdrachtgever dient schriftelijk plaats te vinden. Bij annulering tot vier (4) weken voor de eerste cursusdag zal 25% van het verschuldigde cursusbedrag als annuleringskosten in rekening worden gebracht. Bij annulering vanaf vier (4) weken tot twee (2) weken voor de eerste cursusdag zal 50% van het verschuldigde cursusbedrag als annuleringskosten in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen twee (2) weken voor de eerste cursusdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Opdrachtgever heeft in dat geval geen recht op restitutie van het reeds betaalde en dient bovendien het nog onbetaalde deel van het cursusbedrag per omgaande voldoen. Indien de Cursist na aanvang van de Cursus de deelname daaraan beëindigt of anderszins niet aan de Cursus deelneemt, heeft Opdrachtgever geen recht op enige terugbetaling. Zie voor verdere informatie de Algemene Voorwaarden.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.