Juliette Wildenburg

“In iedere verandering verbergen zich duizenden mogelijkheden” geeft goed aan hoe ik in mijn leven en werk sta.

Mijn naam is Juliette Wildenburg, 60 lentes levenservaring, getrouwd met Edwin en samen hebben we een dochter Dewi (20 jaar). Ons bedrijf Arborg bestaat alweer 18 jaar en hiermee ondersteunen wij opdrachtgevers in hun veiligheidsvraagstukken. Mijn hobby’s zijn: muziekluisteren en maken (ik speel in een percussie-sambaband), sporten, reizen, koken & gezellig eten met vrienden.

Na verschillende opleidingen te hebben afgerond ben ik inmiddels alweer enkele jaren organisatie-socioloog (UvA) en A&O-deskundige (NAAW). Mijn werkervaringen bij onder andere de Arbeidsinspectie, Ministerie SZW, Gemeente Amsterdam, COA, Veiligheidsregio’s, maar ook als coach en docent/auteur HBO Integrale Veiligheid, hebben mij gevormd. Mensen, jong of oud, ervaren of nog volop in ontwikkeling, vluchteling of werknemer vinden veranderen vaak spannend of zelfs bedreigend vanwege allerlei redenen. Voor mij is het daarom steeds weer een uitdaging om gezamenlijk te zoeken naar de mogelijkheden, die veranderingen met zich meebrengen voor zowel het team als het individu. Eenvoudige en complexe arbo-vraagstukken met elkaar onderzoeken om uiteindelijkpassende oplossingen bedenken, die bijdragen aan ieders veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid, is voor mij een fantastische uitdaging.

Je mag van mij verwachten, dat ik energiek, pragmatisch, doelgericht en met luisterend oor in mijn werk sta. Je kunt mij gemakkelijk benaderen en ik sta open voor nieuwe inzichten, die bijdragen aan de versterking van bijvoorbeeld jouw persoonlijke ontwikkeling of het arbovraagstukwaarmee je stoeit.

Juliette Wildenburg

Functie:

A&O Deskundige, Docent

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.