Rob van Viegen

Mindset: Als je wilt zien of er voor jou iets uit de lucht valt, moet je naar de lucht kijken. Dat vereist mentale alertheid en nieuwsgierigheid.

Rob van Viegen

Functie:

Trainer Softskills

Mijn twee grote passies zijn vliegen en gedrag van mensen. Ik vlieg al sinds mijn 14e en ik houd mij als professional bezig met gedrag van mensen, met name waar het gedrag verhindert dat je je volledige potentieel gebruikt.

Wat doe ik voor Safely? Samen met Jack Aarssen (luchtverkeersleider) verzorg ik één dag training Team Resource Management. Dit is een mix van kennis over luchtvaartcommunicatie, samenwerking, omgevingsbewustzijn, leiderschap en andere softskills. Het een ontdekkingsreis naar hoe je communiceert, samenwerkt en zaken aanpakt in allerlei verschillende settings. De expertise van de training komt uit de luchtvaart en de training speelt zich af in een vliegtuigcabine, een cockpit van een B737 en een luchtverkeersleiding centrum. Een training moet naar mijn idee zo leuk zijn dat het lang in je geheugen blijft hangen en daarmee de verkregen kennis ook…… Er wordt dus veel gelachen…..

Onverwoestbare optimist, enorm flexibel, nieuwsgierig en betrokken en ik wil graag iets bijdragen aan het geluk van anderen.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.