Edwin Korver

Functie: Business Unit Director Academy

Mijn naam is Edwin Korver. Ik ben geboren en getogen in Enschede en daar heb ik ook mijn studie Analytische Chemie gevolgd. In 1991 ben ik richting het westen verhuisd en ben ik binnen een petrochemisch bedrijf in de Botlek op het laboratorium gaan werken.

Vanwege verschillende reorganisaties en persoonlijke ontwikkelingen heb ik vervolgens verschillende functies bekleed, zoals kwaliteitsmanager van een milieulaboratorium, HSEQ-manager van een groot aannemersbedrijf en tot slot als Hogere Veiligheidskundige bij STAR gedetacheerd bij een groot petrochemisch bedrijf in de Botlek.

Door mijn vooropleiding ben ik vroeg in aanraking gekomen met normen en diverse vormen van veiligheid. En dit heb ik middels veel werkervaring, bijscholing en een gezonde nieuwsgierigheid weten uit te bouwen tot mijn huidige expertise. Daarnaast heb ik tijdens, en na het behalen van mijn HVK (2005) veel interesse gekregen in het ‘menselijk gedrag’. Een onderschat element dat bijdraagt aan diverse dimensies van veiligheid, en waar nog veel over te leren valt.

Mijn functie binnen Safely is die van Business Unit Director Academy. In deze functie ga ik mij inzetten om kennis te (laten) delen, en op die wijze een veiligere werkomgeving voor werknemers en werkgevers te creëren.

Met elkaar een netwerk vormen waarin kennis en kunde wordt gedeeld geeft nog meer voldoening dan alle kennis in eigen beheer hebben en houden.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.