Ingrid Stambulski

Functie: Office Manager Academy

Mijn naam is Ingrid Stambulski. Geboren en getogen in Spijkenisse. Stambulski, dat klinkt niet echt uit Nederland. Dat klopt! Mijn achternaam komt uit Oost Europa, vanuit Polen via Roemenië in Nederland terecht gekomen.

Mijn carrière is begonnen in de Horeca sector. Eerst als serveerster in een restaurant (als bijbaan naast mij HOM opleiding) en vervolgens als senior receptioniste bij Thon Hotels Rotterdam (naast de Erasmusbrug). Na 10 leuke jaren voelde ik toch dat het tijd was om een andere richting in te gaan. Zo ben ik terecht gekomen bij Intertek Nederland. Hier heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen in de functie Office Support. Met veel plezier heb ik hier gewerkt totdat er een reorganisatie werd aangekondigd. Tijd voor iets nieuws! Vol goede moed ben ik op zoek gegaan op de arbeidsmarkt en ben ik via LinkedIn bij Safely terecht gekomen.

In het Safely Academy Team zal ik mij voornamelijk bezighouden met de Back Office werkzaamheden. Daarnaast zal ik ook een aanspreekpunt worden voor docenten en scriptiebegeleiders, en ik zal mijn gaan verdiepen in LMS en Coachview.

Ik voel mij erg welkom en verheug mij erg op de fijne samenwerking in het Safely Team.

Mijn levensquote: Geniet elke dag van de kleinste dingen want je ervaart dit leven maar 1 keer.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.