Kiem The

Gezonde en vitale mensen in optimale arbeidsomstandigheden ondersteunen richting duurzame inzetbaarheid is een boeiend onderwerp dat continue in beweging is

Kiem The

Functie:

Adviseur Veilig en Gezond werken/docent Gezondheidsmanagement, Docent HVK.

Gezonde werknemers op een gezonde en veilige werkplek is een rode draad in mijn werk. Bedrijven ondersteunen en adviseren mbt hun RI&E en maatregelen implementeren voor vitale en gezonde medewerkers, tot aan het lesgeven over gezonde arbeidsomstandigheden en gezondheids-management binnen bedrijven, daar sta ik voor. Ontwikkelingen richting Duurzame Inzetbaarheid en welke aspecten daarbij voor verschillende bedrijven van belang zijn onderwerpen waar ik me de komende tijd meer mee bezig zal houden. Als Bewegingswetenschapper en HVK-er ligt mijn specialisme met name op het gebied van fysieke en mentale belasting in het werk. Voor Safely ben ik betrokken als docent voor het onderwerp fysieke belasting en ergonomie.

Helder en praktisch uitleggen en bespreken van aspecten die met veilig en gezond werken te maken hebben, aangevuld met concrete voorbeelden uit de praktijk.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.