"Wanneer we mensen intrinsiek weten te motiveren om veiliger te werken, gaan we van het handhaven naar het begeleiden van mensen."

Stefan Bunte

Functie:

CEO Safely Group

Ik ben een gedreven ondernemer met een diepgewortelde passie voor veiligheid en het menselijk gedrag. Mijn carrière is een boeiende reis geweest van persoonlijke groei, leren en het aangaan van uitdagende kansen.

Professionele Achtergrond:
Met een achtergrond in veiligheid, heb ik mijn sporen verdiend door in de procesindustrie op hoog niveau met (gedrags-)veiligheid en veiligheidscultuur bezig te zijn. Mijn toewijding aan een veiligere werkomgeving en het helpen van mensen heeft me ertoe gebracht om ondernemer te worden en zo een bredere positieve impact te maken op de wereld.

Mijn Expertise:
Als ondernemer ben ik gespecialiseerd in het verbinden, enthousiasmeren en motiveren van mensen. Ik ben vastberaden om innovatieve oplossingen te vinden voor complexe veiligheidsuitdagingen. Mijn aanpak is gericht op veiligheidsgedrag van mensen en veiligheidscultuur binnen bedrijven.

Hobby:
Buiten mijn professionele leven vind je me vaak op mijn motor, waar ik de vrijheid van de open weg omarm. Motorrijden is niet alleen mijn passie, maar ook een bron van inspiratie en een manier om frisse ideeën op te doen.

Kernwaarden:
Mijn professionele reis wordt geleid door sterke kernwaarden, waaronder Integriteit, Kwaliteit, Samenwerking, Positiviteit en enthousiasme. Ik geloof sterk in het creëren van een positieve impact en het stimuleren van groei, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Verbinden van Mensen:
Een van mijn sterkste eigenschappen is mijn vermogen om mensen met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om teams binnen een organisatie of gelijkgestemden in mijn netwerk, ik geloof in de kracht van samenwerking en het delen van kennis.

Missie als Ondernemer:
Als ondernemer heb ik bewust gekozen om een positieve impact te maken op de wereld. Mijn onderneming is gebaseerd op de overtuiging dat we, door veiligheid te integreren met andere belangrijke aspecten van het leven, een duurzamere en betere toekomst kunnen creëren.

Meer Over Mij:
Door samen te werken bouwen we iets geweldigs! Voel je vrij om contact met me op te nemen voor een praatje, samenwerking of gewoon om kennis te maken.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.