Naomi Kuintjes

Als een ander het kan, dan kun jij het ook!

Naomi Kuintjes

Functie: Docent en Intervisie Coach

Als ZZP’er ben ik sinds september 2023 werkzaam bij Safely Group als docent PSA (Psychosociale Arbeidsbelasting) en Communicatie en als Intervisie Coach. Mijn achtergrond ligt in de Sales en in de Arbowereld. Een mooie combinatie die goed past bij Safely Group!

Als docent neem ik de cursisten mee in alle facetten van PSA en Communicatie, waarbij ik me bij de laatste richt op Communiceren, Reflecteren en Presenteren. Als Intervisie Coach begeleid ik de cursisten in het ontwikkelen van hun eigen competenties. Buiten Safely Group houd ik me bezig met mijn eigen bedrijf ‘Mijn Arboconsulent’. Ik adviseer bedrijven hoe zij het beste om kunnen gaan met verzuim, bijvoorbeeld door PSA maar vooral ook het voorkomen ervan. Het tijdig toepassen van preventieve maatregelen hebben de toekomst!

 

Hoe zou je mij het beste kunnen omschrijven? Als iemand die houdt van een uitdaging, het geweldig vindt om mensen te adviseren en ondersteunen en als iemand die iets liever positief benadert dan negatief. Elk nadeel heeft z’n voordeel toch?

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.