Karin Gelderblom

Functie:

Secretaresse Academy

Sinds sinds 9 mei dit jaar werk ik met veel plezier op de afdeling Academy van Safely Group in Spijkenisse. Hier ben ik ook woonachtig. Ik ben getrouwd, 3 kinderen, 2 katten en inmiddels een kleinzoon van 9 maanden.

In het verleden heb ik 10 jaar bij een Gemeenschappelijk Administratie Kantoor als Verzekeringsgeneeskundig assistente gewerkt en daarna terecht gekomen in de autobranche waar ik bijna 20 jaar werkzaam ben geweest als telefoniste/receptioniste en planner. Daarna heb ik een korte periode bij een bouwbedrijf op kantoor gewerkt en alles gedaan wat met VCA te maken heeft.

Nu ik bij Safely Academy afdeling secretariaat werk is het een combi van alle werkzaamheden die ik bij mijn vorige werkgevers heb gedaan, hoe leuk is dat!

Er valt nog wel e.e.a. te leren, maar dat is voor mij weer een nieuwe uitdaging en voel ik mij bevoorrecht om in een geweldig fijn team te werken.

Ik hoop iedereen snel te zien of te horen.

“Life is what you celebrate today!”

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.