Cor Schaatsbergen

“Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt”

Cor Schaatsbergen

Functie:

Een gedreven duizendpoot met hart en ziel zich inzettend voor datgene wat hem raakt. Zo zou ik mijzelf graag willen omschrijven

“Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt”

💼 Professionele Achtergrond:

Een gevarieerde achtergrond voor wat betreft opleiding en professie. Sinds de jaren 90 echter in de logistiek en dan met name gevaarlijke stoffen en wetgeving en alles wat daarmee samenhangt. Een vakidioot dus, dat wel.

🌐 Mijn Expertise:

Gevaarlijke stoffen in de breedste zin van het woord en dan voornamelijk de wetgeving rond de gevaarlijke stoffen. Als docent wetgeving en vervoer en veiligheidsadviseur heb ik hier dagelijks mee te maken. Dit doe ik primair als docent bij Special Cargo College Rotterdam alwaar ik ook als vestigingsmanager functioneer. Daarnaast ben ik ook voorzitter van de Vereniging voor Veiligheidsadviseurs Vervoer Gevaarlijke Stoffen (VVA). Allround vakidioot.

🏍️ Hobby:

Wetgeving is ook mijn hobby. Dat komt tot uiting dat ik politiek actief ben in de gemeentepolitiek. Al sinds 1996 meerdere periodes als raadslid/fractievoorzitter. Tevens in diverse overige politieke organisaties actief al voorzitter/vice-voorzitter of lid. Dit zijn ondermeer de MRDH, de rekeningcommissie van de MRDH en de commissie bestuur en veiligheid van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). O en ook nog man en huisdieren, lezen, muziek, sauna/wellness en meer van dat soort dingen, waarbij uitstapjes met onze camper mooie momenten zijn om even helemaal niets te doen.

🌟 Kernwaarden:

Een intrinsieke kernwaarde is voor mij om mensen te behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Openheid, eerlijkheid, loyaliteit, en voor oprechtheid in doen en laten zijn voor mij kernwaarde waarover ik niet eens hoef na te denken. Die zijn dusdanig verweven in mij diepste wezen.

🤝 Verbinden van Mensen:

Samenwerken is een groot goed om gezamenlijk tot grotere hoogte te komen. Verbinding tussen mensen, gedachte, doen en laten is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Als een mens die geïnteresseerd is in andere mensen. Professioneel heb ik daarbij graag de uiteindjes van de touwtjes in handen. De plek waar zaken samen kunnen komen, kunnen vertrekken naar nieuwe richtingen. Dit zonder dat dit moet, maar omdat het kan.

🔗 Meer Over Mij:

Neem een kijkje op mijn LinkedIn of facebook, Zoek maar op Cor Schaatsbergen. Je zult zien dat mijn stukje hierboven een vlag is die de lading absoluut niet in zijn geheel dekt. Ik sta altijd open voor een nadere kennismaking met een kop koffie of een borrel. Zowel zakelijk als privé.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.