Mariette Visser

Functie:

Customer Relations Manager Consultancy

Ik hou van uitdagingen en vind het fantastisch om met deze geweldige groep mensen, met een ambitieus doel voor ogen, samen te werken. Mijn werkervaring ligt in het zo’n 20 jaar regelen van zakenreizen voor oa. Ministerie van VROM met grote delegaties en Unilever, maar ook in het organiseren en coördineren van de taken op de veiligheidsafdeling van Exxonmobil.

Mijn hartje gaat sneller kloppen, als ik mag regelen en organiseren en dat trekt mij aan in mijn job hier. Van veiligheid heb ik dankzij mijn verleden bij ExxonMobil wel het nodige meegekregen.

Privé ben ik graag op reis, ik heb een vrij groot wensenlijstje nog. Tennissen, wandelen, fietsen en skaten doe ik vaak in de mooie omgeving waar ik woon met strand, bossen en duinen. Ik hou van weekendjes weg, terrasjes (om mensen te kijken :-)), koken, muziek en quality time met mijn kids, vriend en familie.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.