Remi Janssen

Functie: Veiligheidskundige

Mijn naam is Remi, 29 jaar oud en ben sinds oktober 2023 als veiligheidskundige in dienst bij Safely HBS. Zelf ben ik sinds 2018 werkzaam als veiligheidskundige. De afgelopen paar jaren heb ik de mazzel gehad om voor mijn werk veel van de wereld te hebben gezien. Hierbij heb ik offshore-ervaring opgedaan in werkvoorbereiding en tijdens werkuitvoering in zowel binnen- als buitenland. Tijdens deze periode is ook mijn interesse ontstaan voor veiligheidsgedrag en veiligheidscultuur die in ieder land, branche, organisatie en zelfs per bedrijfsafdeling verschillend is. Mede om die reden ben ik aangesloten bij het Safely-team om hier in de toekomst meer mee te doen. Op dit moment krijg ik de kans om een Turn-around (complete fabrieksstop) bij groot BRZO-bedrijf mee te draaien. Hierbij krijg ik de daarbij horende aanwezige (of ontbrekende) veiligheidscultuur van dichtbij mee. In 2022 ben ik ook nog eens met mijn HVK-opleiding begonnen (bij Safely😉), welke ik spoedig hoop af te ronden.

 

Tot slot nog even kort over mij: ik woon samen met mijn vriendin. We zijn samen gek van reizen en hebben als doel ieder jaar minstens één nieuw land als vakantiebestemming af te vinken. Verder ben ik graag in de bergen te vinden en voelt een jaar zonder wintersport als een gemiste kans. Ik pak jaarlijks de nodige concerten mee en ga graag festivals af. In een musclecar door Amerikaans niemandsland rijden uitkijkend over de prairies met de zon achter de horizon zie ik als de ideale vakantie.

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.