Er zijn geen fouten, alleen kansen om te groeien en te leren.

Abdellah Nouhi

Functie: Jr. Safely Consultant

Mijn naam is Abdellah Nouhi en ik ben verheugd mijzelf hierbij te introduceren als een aanvulling op het team van Safely als Jr. Safely Consultant.

Ik ben opgeleid als chemisch technoloog en ik ben na mijn studie aan de slag gegaan bij Knauf waar ik mij bezig hield met procesbesturing, optimalisatie, kwaliteitsmanagement, veiligheid en laboratoriumwerkzaamheden. Vanuit mijn studie heb ik al met process safety te maken gehad maar de uitermate informatieve infodag van Safely is doorslaggevend geweest voor het besluit van mij om van koers te veranderen en mij op HSE te gaan focussen. Ik vind het interessant, eerbiedig en voldoenend werk om bij te mogen dragen aan een veilige werkomgeving voor de hardwerkende mensen binnen de bedrijven waarvoor ik te werk mag gaan. Ik woon in Breda waar ik samenwoon met mijn twee broers en in mijn vrije tijd coach ik jongeren en geef ik studiebegeleiding. Verder sport ik graag, zo doe ik aan fitness maar beoefen ik ook een mix van verschillende vechtsporten. Ik kijk er naar uit kennis te maken en deel uit te maken van een bedrijf dat duidelijk met passie voor de mens en het vak te werk gaat om iedere dag bij te dragen aan de veiligheid en gezondheid van anderen. 

Tot snel en met een veilige groet,

Abdellah Nouhi

Vragen en/of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of bent u op zoek naar een specifieke maatwerk opdracht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.